GROENE HART CAMPING

APPARTEMENTEN - CAMPING - GROEPSACCOMMODATIE - ZAAL/FEESTRUIMTE

Weekend, € 167,50 ex. toeristenbel.(vrij-ma.)


Midweek, € 220 ex. toeristenbel.(ma-vrij)


Vanaf 1 week 1 nacht gratis per week ex. toeristenbelasting, € 325 


Aankomst: maandag en vrijdag, in overleg anders mogelijk 

Hooiberghutten/ luxe trekkershutten

Wij hebben drie hooiberghutten trapsgewijs naast elkaar staan, elke hooiberghut is voor maximaal vier personen. De eerste nacht betaald u 67,50 euro per hut, de tweede nacht 47,50 euro en de volgende nachten 52,50 euro per nacht exclusief toeristenbelasting. Bij een week krijgt u 1 nacht gratis. De hooiberghutten zijn boekbaar vanaf goede vrijdag tot 31 oktober. 

De hooiberghut bestaat uit twee stapelbedden. Een koelkast met vriesvakje, koffiezetapparaat, waterkoker, borden/bestek/glaswerk voor vier personen, pannen en een elektrisch tweeplaat kookplaatje voor vier personen. De hut bevat een toilet, tafel met vier stoelen en koud stromend water. De bedden zijn standaard voorzien van een schone matrashoes en een kussen met sloop.

Buiten staat voor elke hooiberghut een picknick tafel. Wilt u met familie of vrienden komen die een eigen kampeermiddel hebben en u huurt de drie hooiberghutten, dan heeft u een eigen veld waar geen andere gasten staan. Hier is ruimte genoeg voor.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor de huur van een zaal met serre en terras voor het vieren van uw verjaardagen, jubilea of andere gebeurtenissen.