GROENE HART CAMPING
gallery/logo groene hart

APPARTEMENTEN - CAMPING - GROEPSACCOMMODATIE - ZAAL/FEESTRUIMTE

NIEUWS

​Electrische fietsen


Nieuw! Sinds kort hebben wij 4 electrische fietsen (Stella) voor de verhuur (vanaf 18 jaar).

Deze kosten € 18,00 per dag en € 75,00 per week. Voor een halve dag rekenen wij € 9,00. (De fietsen mogen alleen voor recreatieve doeleinden worden gebruikt)

gallery/e bikes

Interview


Op 16 maart 2016 zijn wij geinterviewd bij RTV de Ronde Venen. In deze uitzending laten wij zien hoe wij ons klaarmaken voor het nieuwe seizoen. Vind u het leuk om te kijken? Bekijk hieronder het filmpje.

​Groene Hart Camping vernieuwd

 

Om onze gasten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij hard bezig met een aantal vernieuwingen.

  • ​In de hooiberghutten zijn nieuwe keukens geplaats met inductiekookplaat en nieuwe pannen. Daarnaast hebben de hooiberghutten een kleine upgrade gehad, waaronder een extra stopcontact.
  • Begin 2017 zijn we begonnen met de bouw van een receptie. Deze is begin mei voltooid. Voortaan kunt u bij de receptie terecht voor al uw vragen.
  • In het 2017 starten wij in de weekenden met de broodjesservice. Elke zaterdag- of zondagochtend kunt u uw vers afgebakken broodjes afhalen. Daarnaast kunt u ook verse eieren, leverworst en osseworst bestellen.

​Nieuw recreatie terrein

 

Wij hebben het naast de camping gelegen recreatieterrein, de Kandelaar, aangekocht. Daarom is het sinds dit seizoen ook mogelijk om zonder stroom hier te overnachten met u camper of tent. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. Mocht u op dit rustig gelegen terrein willen overnachten, kunt u dat bij de reservering aangeven.