GROENE HART CAMPING

APPARTEMENTEN - CAMPING - GROEPSACCOMMODATIE - ZAAL/FEESTRUIMTE

 

Hotspot Groene Hart Camping

 

Groene Hart Camping heeft in 2021 een glasvezel netwerk aangelegd en het wifi netwerk volledig vernieuwd. Het bereik van het wifi netwerk is sterk verbeterd, heeft een grotere capaciteit en is een stuk stabieler.

 

Appartementen

In alle appartementen kunt u kostenloos gebruik maken van Wifi. Daarnaast is er geen datalimiet en maakt u gebruik van de maximale down- en uploadsnelheid (250Mbps). Elk appartement heeft zijn eigen netwerk, wel zo'n veilig gevoel.

 

Hooiberghutten en Camping

Tegen betaling kunt u gebruik maken van de Hotspot Groene Hart Camping. Er is geen datalimiet, maar wel een gemaximeerde down- en uploadsnelheid (5 Mbps down en 2 Mbps up) Ruim voldoende voor het surfen op het web, youtube, social media en streaming.

Voor de echte Mbps snelheidsmaniakken bieden wij de mogelijkheid om, tegen extra betaling, de down- en uploadsnelheid te verhogen.

 

Pondskoekersluis

Tegen betaling kunt u gebruik maken van de Hotspot Pondskoekersluis. Er is een datalimiet van 250Mb en een gemaximeerde down- en uploadsnelheid (5 Mbps down en 2 Mbps up) Voldoende voor het surfen op het web en social media.

 

WIFI aanvragen

Wifi codes voor op de camping zijn verkrijgbaar bij de receptie.

 

Bij de Pondskoekersluis kunt u wifi aanvragen door gebruik te maken van de QR-code "WIFI KOPEN" via een Rabo betaalverzoek. Door de QR-code te scannen wordt u doorgestuurd naar de website van de Groene Hart Camping met een link naar een Rabo betaalverzoek van € 1,00. Na betaling kunt u bellen met 06-28234592 om de wifi code op te vragen.

 

Prijzen

1 dag / 1 apparaat medium speed        € 1,00

1 dag / 1 apparaat high speed              € 2,00

1 week / 1 apparaat  medium speed     € 5,00

1 week / 1 apparaat high speed            € 10,00